dinsdag 18 september 2012

Haken en herfst

De herfst is ook leuk hoor! Als ik uit mijn raam kijk en het overdadige groen van het grasveld en de bomen en struiken in het park zie, kan ik me niet voorstellen dat over een tijdje alles een oranjebruine tint heeft. Ik kijk er wel naar uit: bessen, bladeren, kastanjes en eikels verzamelen met de kids. En 's morgens vroeg uitkijken dat je niet over een egeltje struikelt die tussen de bladeren loopt te scharrelen.

Voor mij als verslaafd haakster staat de herfst voor het haken in mooie warme kleuren: eikels, pompoenen, paddenstoelen, windlichten versieren, en natuurlijk dieren. Ik vond bij het Kruidvat 2 haakboekjes en ben meteen aan de slag gegaan om dit schattige egeltje te haken. Het eikeltje heb ik er zelf bij gemaakt. Het harige garen had ik nog liggen, ooit gekocht bij de Zeeman of de Wibra. Inmiddels heeft het egeltje een vriendje gekregen met paddenstoel in z'n pootje, maar die heb ik aan mijn moeder gegeven voor op haar hersfstdienblad. Ik zal er nog een foto van maken. Nu ga ik verder met de schilderijen die ik aan mijn zusje beloofd had. Tot gauw.

5 opmerkingen:

 1. Ik was bij je op bezoek en ik vind je blog er heel erg leuk en gezellig uit zien!

  Ik kom je volgen.
  Tot de volgende keer en veel plezier met al je creativiteit.
  Martine

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. bedankt voor je leuke reactie, je krijgt een compliment terug hoor!

   Verwijderen
 2. Ben benieuwd over welke boekjes je het hebt, vind je egel super mag ik vragen wanneer je de boekjes heb gekocht, zijn ze er nog en wat kosten ze.
  Alvast bedankt voor de info, liefs Patricia
  pch.cornelissen@yahoo.com

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. afgelopen week lagen ze nog steeds bij het Kruidvat, ze kosten maar een paar euro, precies weet ik het niet meer maar rond de 5 geloof ik. Veel succes!

   Verwijderen
 3. Hoi Anja wat een gezellig blog heb jij. Wat een prachtige dingen maak je. Groetjes Esther.

  BeantwoordenVerwijderen

passiflora

passiflora
elke keer als een passiebloem opengaat in mijn tuin hoor ik zachtjes: Tadaaa!!