vrijdag 2 maart 2012

Nostalgie

Leuk dat je even komt kijken! De afgelopen dagen was ik met van alles bezig; de kids hebben voorjaarsvakantie en de dagen verlopen hier nogal chaotisch en zonder vaste plannen. Manlief had ook een vrije dag genomen en was woensdag richting een speelparadijs vertrokken, met kids natuurlijk haha!
's Avonds gezellig wezen bowlen met het gezinnetje, superleuk vonden ze het! Verder houden de kinderen zich voornamelijk bezig met logeerpartijtjes over en weer, tv kijken en spelen. Over het tv kijken: ons zoontje had een half jaar geleden uitgevogeld hoe hij Nickelodeon op het kinderslot moest zetten. Was alleen vergeten welke code hij had ingetoetst! We hebben echt naast onze stoel gelegen van het lachen! Gisteravond kwam hij glunderend vertellen dat het kinderslot er weer af was yyyyeaaaaahhhh!!! Kan hij eeeeiiindelijk weer z'n beste vriend zien: Spongebob! Vanmorgen heeft hij z'n vriendjes gebeld met het blije nieuws...

Ikzelf ben nogal  bezig met nostalgie. Ik had de buuffen uitgenodigd voor een high tea maar door omstandigheden is dat uitgesteld. Het verhaal van een van de dames bracht me weer terug naar het overlijden van een van mijn beste vriendinnen een paar jaar geleden. Nog steeds kan ik het niet bevatten dat zo'n blij en sprankelend mens er niet meer is. Ik mis haar, de theepot met de ontbijtkoek met roomboter 's middags, de kringloopbordjes, haar geblondeerde stekelhaar en de feloranje lippenstift, de paarse muren en de knalrood geschilderde houten vloer. Haar kleding: zij was de enige die ik kende die er fantastisch uitzag als ze alle kleuren en patronen van de regenboog tegelijk aantrok. Moon, je grapjes leven voort!
Ik heb wat kaarten en labels zitten maken die ze leuk had gevonden. Ze staan nu in mijn "museumkast" maar ik wil ze jullie graag laten zien:
1 opmerking:

passiflora

passiflora
elke keer als een passiebloem opengaat in mijn tuin hoor ik zachtjes: Tadaaa!!