vrijdag 10 februari 2012

Chinees porselein

Goedemorgen allemaal! Het belooft een mooie winterdag te worden: ijzig maar zonnig. Voordat ik naar buiten wordt gesleept door een kind wil ik graag nog even wat foto's delen. Gisteren zag ik dit setje bakjes staan en die moesten natuurlijk mee, inclusief de lepels. Er lagen nog 2 zwarte lepels met rozerode roosjes erop maar die liggen er nog en ja, daar heb ik zoooooo'n spijt van! Eigenlijk hou ik van sprekender kleuren maar ik word nog steeds aangetrokken door alles wat roze is (je bent een meisje of je bent het niet he?!)

Wat betreft de sprekende kleuren: ik was een van de gelukkigen die een kaartje mocht ontvangen van Helene van De wereld een beetje mooier kleuren. Zij maakt prachtige tekeningen, haar kaartje kleurt mijn wereldje in ieder geval een beetje mooier, bedankt Helene!

2 opmerkingen:

 1. Hai Anja!

  Kun je niet alsnog die twee lepels gaan halen? Hoewel ik dit setje zo ook heel mooi vind hoor! Leuk dat je blij bent met mijn kaartje! En leuk dat je me zo promoot!

  Fijn weekend!
  Groetjes, Helene

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik ben niet zo van de reclame, iedereen doet z'n best nietwaar? Maar je bent echt goed en daarom vond ik het even nodig! Liefs Anja

   Verwijderen

passiflora

passiflora
elke keer als een passiebloem opengaat in mijn tuin hoor ik zachtjes: Tadaaa!!