maandag 25 februari 2013

Geloof mij maar: het weer is fantastisch! Hoezo? Hoe somberder en kouder het buiten is, hoe meer inspiratie door mijn hoofd dendert om het in huis zo vrolijk mogelijk te maken, herkenbaar? Ik had vanmiddag de neiging om te gaan huppelen toen ik met een knaloranje vaas de kringloopwinkel uitliep...en o ja laat ik die supermooie neongroene niet vergeten haha! Mijn witte en rode tulpen lagen al bijna in de vuilnisbak maar staan nog zoooo fantastisch mooi in de oranje vaas!

Afgelopen weekend bij de Ikea gestruind voor dochterlief, die heeft dezelfde kriebelgenen als ik als het om kleur gaat. De schat gaat naar het voortgezet onderwijs en dan kan een roze slaapkamermuur echt niet meer: turquoise is veuuuuuuul stoerder. Laten ze nou een superleuke tienerlijn bij Ikea hebben met heel veel turquoise erin. De plannen moeten nog op papier komen maar 1 kussen konden we echt niet laten liggen. Ze hebben van dezelfde print een vloerkleed....


Het kussen met de gehaakte bloem (naar Lucy's kussen)past er super bij (alleen nog de draadjes netjes wegwerken aan de achterkant).

Ook bij Ikea een poef gekocht en daar moest natuurlijk een gehaakte hoes omheen in alle kleuren die ik nog had van Catania. Dezelfde avond ben ik begonnen en hij wordt supermooi al zeg ik het zelf!


In mijn vorige post schreef ik over een pannenlap die nu dienst doet als onderzetter. Ik ga beslist nog een paar pannenlappen maken hoor, maar ben voorlopig even te druk.En tenslotte wil ik jullie een foto laten zien van wat vogeltjes die ik heb vormgegeven. Ik kon niet echt vinden op internet wat ik wilde dus besloot ik zelf maar een ontwerp te maken (ik zei het al eerder: het is net kleien!) en die wil ik verwerken in mobiles. Ze staan ook superschattig op een plankje zoals je ziet.Fijne avond!


3 opmerkingen:

 1. Ikea is ALTIJD leuk :-)
  jouw spullen ook trouwens

  groetjes, Ellen

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een gave hoes voor de Ikea poef! Erg vrolijk en mooi ontworpen!!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een vrolijke hoes ben je aan het maken voor de poef zeg!! Erg mooi!!

  BeantwoordenVerwijderen

passiflora

passiflora
elke keer als een passiebloem opengaat in mijn tuin hoor ik zachtjes: Tadaaa!!